+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com
Шоурум Генев Т.С.

За нас

„Генев – Т.С.” ЕООД е компания специализирана в проектиране и изпълнение на Таласотерапевтични, Балнеолечебни, СПА и Уелнес центрове, покрити и открити басейни, както и доставка и монтаж на най – качественото оборудване, обзавеждане и технологии за тях.

Екипът ни изгражда и изпълнява всички видове басейни за частни домове, обществени сгради, био езера и фонтани, сауни, парни кабини, солни и снежни стаи, и др. Предлага и използва изцяло сертифицирани по европейските изисквания и иновативни, системи за дезинфекция и поддръжка на водата в басейни, езера и вани.

Нашата история

Генев – Т.С. ЕООД е създадена през 2013 г. За този период изгради имидж на коректно и висококачествено обслужване към своите клиенти. Ние можем да сбъднем Вашата мечта за уникален СПА, Уелнес, Балнео и Медикал център. Екипът ни от експерти изготвя за всеки свой клиент индивидуална концепция, технически проект и визуализация. Компанията ни е единствената в България, която разполага с демонстрационен СПА център, където всеки клиент може да види и усети голяма част от най-новите технологии в СПА оборудването на доказани производители в Европа.

Фирмата е ексклузивен представител на Saunum – Естония, компания патентовала най-новата технология на печки и устройства изравняващи температурата в сауната. Като представител на марката Kurland на Австрийската компания Haslauer GmbH, Генев-Т.С. ЕООД допринася за стъпването на българския пазар на революционни продукти и системи в СПА и Wellness индустрията.

Генев-Т.С. ЕООД е официален представител за България на Естонските компании Aquator произвеждаща вани за балнеология и домашно ползване, и на Inmedias Res, лидери в производството на градински отопляеми джакузита, градински сауни и цялостно оборудване на къмпинг и глемпинг.

На нас се довериха: Ultrasun – Холандия /солариуми и колариуми/, италианската компания Mora Wellness /СПА лежанки и шезлонги/, Esagono Италия /цялостни СПА решения и концепции от окуме/, Oxygen Concept – Германия /най – модерната технология за солна терапия „Морски климат“/, I-Sopod – Англия /флотационни капсули/, b-Intense – Австрия /иновативна инфраред система/, немската компания Dr. Müller /иновативна апаратура с комбинация на зелена , червена и синя светлина помагаща на кожата да е вечно млада и единствения колагенов крем оценен с 5* от института по дерматология в Мюнхен/, Biomag – Чехия /патентована 3D магнитотерапия/, Huliswood Финландия /производител на Кело сауни/.

Генев-Т.С. ЕООД може да Ви предложи още: вани с минерализация на водата, душове и СПА душ системи, различни видове градински джакузита за всеки вкус, оборудване за външни пространства около басейни, СПА капсули, балнеооборудване и вани, различни осветителни тела, мраморни инфраред лежанки, оборудване за сауни, различни облицовки, най – високия клас винилови тапети, голям избор на домашни вани, всичко за халотерапията.

Актуалност

Нашата цел е да държим клиентите си информирани за последните иновации, най-качествените продукти и технологии. Уеб сайтът ни се обновява постоянно с презентации на нови продукти, промоции и полезна информация.

Добър партньор

Разнообразното ни портфолио и нашата политика на работа, а именно да предлагаме на клиентите си само най-висок клас продукти, ни прави желан партньор за съвместна дейност от архитекти, дизайнери и инвеститори и е довела до успешната реализацията на множество проекти.

Обслужване

Гарантираме качество и коректност в отношенията ни с клиенти, партньори и колеги.

Виртуална разходка на нашата мострена зала

Виртуална разходка на нашия СПА център Get.O