+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

 b-intense

„Генев-Т.С.“ ЕOOД успешно си партнира с b-intense – Австрия. Компания, разработила иновативната инфрачервена технология b-intenzi®, която представлява пълноспектърни плоски излъчватели, предпазени от замърсяване и лесни за поддръжка. Стилните модели инфраред кабини и столове с „отворен дизайн“, лесно могат да се съчетаят с интериора както в банята, така и в спалнята.

Повече за пълноспекторното инфраред лъчение:

Инфрачервеното лъчение е частта от слънчевата светлина, която не можем да видим с очите си, но която възприемаме като
топлина. Съществува късо-вълново, средно-вълново и дълго-вълново инфрачервено лъчение.

Технологията b-intense е съвкупност от трите инфрачервени лъчения. Това я прави най – близо до естествената слънчева светлина инфраред технология. Редовната употреба на b-intense® инфрачервена кабина с b-intense® излъчвател с пълен спектър може да доведе до повишено благосъстояние, подобрени защитни сили и укрепващ здравето ефект.

Чрез затопляне на кожата от вътре на вън, може бързо да се увеличи притока на кръв към съединителната тъкан и мускулите, и да се стимулира кръвообращението. Напреженията и спазмите се освобождават. Започваме да се потим интензивно. Метаболизмът може да бъде стимулиран и загубата на тегло да бъде подпомогната.

Инфрачервеното лъчение има благотворно влияние при стрес, депресия, кожни проблеми, мигрена, понижен имунитет и много други. Положителното влияние на инфрачервеното лъчение върху здравето прави инфрачервените кабини популярни – особено сред хората, за които сауната е твърде гореща.

https://www.b-intense.at/eu/

Разгледайте всички продукти на b-intense ТУК