+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Сауни

„Генев Т.С.“ ЕООД е представител на „Saunum“ – Естонска компания, базирана в Талин. Със своята патентована иновативна технология за изравняване на температурата в сауната, „Saunum“ създава своеобразна революция. Компанията предлага различни модели устройства с или без печка за сауна, които могат да се инсталират в новострояща се или вече изградена сауна. Ефектът е мигновен, а благодарение на вариациите на моделите „Saunum“, всеки може да намери най – подходящото решение за своята сауна. Saunum стартират през 2022г. и производство на висококачествени панелни външни сауни.

При нас може да намерите също така градински сауни на Естонската компания „Inmedias Res“.

Наши партньори са и „b-intense®– Австрия. Компания, разработила иновативната инфрачервената технология „b-intenzi®“, която представлява плоски, по-силни и лесни за поддръжка излъчватели.

„Генев-Т.С.” е ексклузивен представител на „Haljas Houses” – естонска компания, базирана в Тарту и специализирана в изграждането и създаването на огледални панорамни сауни. Огледалната стъклена фасада предлага 360° гледка навън и дава възможност за пълно сливане с природата. Подходящи са за монтиране в двора, на терасата или покрива, и на всяко място, на което можете да се насладите на красива гледка, докато взимате своята доза релакс в сауната.

За да задоволи максимално своите клиенти „Генев-Т.С.“ си партнира с „Huliswood“ – Финландия, водещ производител на кело сауни.

За повече информация на  www.b-intense.at/eu/https://saunum.com/, https://inmedias.ee/, https://www.haljas.com/ https://huliswood.fi/en/home/

Полезни видеа от нашия YouTube канал