+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Халотерапия

„Генев-Т.С.“ ЕООД предлага халотерапия от ново поколение – Технологията „SeaClimate“ на немската компания „OXYGEN Concept“ съчетава три компонента: сол, отрицателна йонизация и кислород. Насища помещението с чист кислород и добавя отрицателни йони.

Халотерапията е солна терапия използвана за лечение на много заболявания само и единствено със сол, без лекарства и медикаменти. „Генев-Т.С.“ ЕООД е официален представител за България на „NeoQi® Saltarium“, което представлява компактна солна капсула, специално разработена за хора, които ценят уединението и комфорта. Ергономичната му форма позволява да седнете удобно в него и да се насладите напълно на лечебните свойства на халотерапията.

Предлагаме и халогенератори с немско и естонско производство, подходящи за солни „пещери”, солни стаи, сауни и парни бани.

„Генев-Т.С.“ предлага оборудване за халотерапия, като различни видове тухли и плочки от хималайска сол, патентовано немско лепило за солни тухли, солен разтвор и медицинска сол за халогенератори.

    За повече информация: www.neoqi.bg;  www.oxygenconcept.de

    Полезни видеа от нашия YouTube канал