+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Изграждане на Уелнес центрове и СПА обзавеждане за тях

„Генев-Т.С.“ ЕООД е официален представител за България на италианската компания „MoraWellness“ специализирана в дизайна и производството на шезлонги, солни и водни легла за СПА и Уелнес центрове. Продуктите на фирмата са 100% произведени в Италия и с гаранция между 2 и 10 години. Шезлонгите на „MoraWellness“ съчетават изискан дизайн със здрава и издръжлива конструкция, което ги прави подходящи за много интензивна и професионална употреба около открити и закрити басейни, СПА и Уелнес центрове.

Като официален представител за България на „Neoqi“  – Естония, „Генев-Т.С.“ предлага масажно акрилно легло „Bodybase“ подходящо за всички видове мокри масажи, хамам, различни пилинги, таласотерапия с водорасли, сол и кал, оборудвано с ръчен душ, музикотерапия и подгряване.

Единствено ние предлагаме на Българския пазар продуктите на „Trona“ – Италия, световно призната търговска марка, специализирана в производството на плаващи кресла от висококачествени материали използвани в морския сектор. Това е единственият продукт в света, който може лесно да се постави навсякъде, а неговата универсалност идва от това, че може да се трансформира в шезлонг. „Trona“ е марка, ценена в целия свят благодарение на своя стилен дизайн, комфорт, устойчивост и елегантност. Продуктите и аксесоарите ѝ са предназначени за градината и басейна.

Само ние предлагаме на българския пазар минималистичният, съвременен и елегантен дизайн на отопляеми мраморни шезлонги от италианската фирма „Fabio Alemanno Design Ltd“. Доказаните терапевтични ползи от инфрачервеното лъчение заедно с несравнимата техническа зрялост на техните продукти, ги правят първи избор за взискателните клиенти в цял свят. Неограничените възможности за избор на мрамор, скъпоценни камъни, екзотична дървесина, кожа и плат позволяват перфектно и безпроблемно интегриране във всяка среда.

„Генев- Т.С.“ ЕООД предлага дизайнерски решения за интериор и екстериор на „Myyour“ Италия. Иновативните и качествени мебели и шезлонги на „Myyour“ внасят стил в дом, градина, хотел, СПА и Уелнес център.

За повече информация на: www.morawellness.it , www.myyour.euwww.trona.it, www.fa-design.co.uk,  www.neoqi.bgwww.esagono.net.

Полезни видеа от нашия YouTube канал