+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Mora Wellness

„Генев-Т.С.” ЕООД е официален представител за България на „Mora Wellness”. Италианска компания специализирана в дизайна и производството на шезлонги за басейни и релакс зони, солни и водни легла за СПА и Уелнес центрове.

Продуктите са 100% произведени в Италия и с гаранция между 2 и 10 години.

Шезлонгите на ”Mora Wellness” съчетават изискан дизайн със здрава и издръжлива конструкция, което ги прави подходящи за много интензивна и професионална употреба около открити и закрити басейни, в СПА и Уелнес центрове. Материалите използвани за конструкцията на мебелите са стомана и алуминий. За дамаски се използва качествен текстил: Batyline, Ferrari, Textilene, както и Texplast и еко-кожа за пълнеж. Продуктите са разработени, така че да се сгъват, съхраняват лесно и да позволяват лесно почистване около и под тях. Към тях могат да бъдат добавяни лесно различни аксесоари, като: рогозки, възглавнички, колелца, сенници и др.

„Mora Wellness” предлагат емоционално водно легло и леглото „Salzar” – легло с хималайска сол. Приложенията им са ефективни в масажни студиа и зони релакс. Подгряващият модул на леглата е в състояние да подгрява воден матрак или други материали като сол, пясък или семена. Солното легло „Salzar” е предназначено за масаж и лечение с топла сол, а така също и пилинг терапии с отслабващ ефект.

Разгледайте всички продукти на „Mora Wellness“ ТУК

Полезни видеа от нашия YouTube канал