+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Нашите партньори:  утвърдени иноватори с доказано качество!

“Генев T.C.” е ексклузивен представител на eстонската компания „Saunum“, изобретила и патентовала първото устройство в света, което изравнява температурата в цялото помещение на сауната. „EmotionWalls“ Естония са производител на висококачествени и екологично устойчиви декоративни дървени панели с емоционален дизайн. Като представители на марката Kurland, ние допринасяме за стъпването на българския пазар на революционни продукти и системи в СПА и Уелнес.

Компанията ни е единствен представител за България на eстонската фирма „Aquator“ производител на балнеологични и домашни вани, и на „Inmedias Res“ – Естония лидери в производството на дървени отопляеми джакузита, градински сауни и цялостно оборудване за къмпинги и глемпинги.

На нас се довериха и „Huliswood“– Финландия, производители на Кело сауни, „b-Intense“– Австрия, производители на патентована инфраред система.

Само при нас може да намерите патентована магнитотерапия на „Biomag“ – Чехия, колариуми и колагенова козметика от „Dr. Muller“ – Германия, солариуми и козметика за тен на „Ultrasun“– Холандия, СПА лежанки, шезлонги, водни и солни легла за релакс зони на „Mora Wellness“ – Италия, цялостни СПА решения и концепции на „Esagono“ – Италия, , иновативна технология за сол „ Морски климат“ на „Oxygen Concept“ – Германия, както и магнезиева флотация на „i-sopod“ – Англия.

Богато разнообразие от СПА и Уелнес оборудване!

saunum symbol black 300x300 px
Huliswood
b-intense
emotion walls logo
kurland
i-sopod
Aquator
Pool technologie
Biomag
Inmedia res
Dr. Muller
mora wellness
neoqi
myyour
Hijlas - logo
Esagono
glamora
EHA - logo
Oxygen Concept
passion spas
Lepsod---logo
Ultra Sun
modulartem
Victory Spa
Emil group
Trona
Tender rain
Tropical Hangout
Aquademy
Le nid
Sauna Board
Cariitti
Safeswim
Treesse gruppo
Hygro Matik
Fabio Alemanno Design