+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Нашите партньори:  утвърдени иноватори с доказано качество!

“Генев T.C.” е ексклузивен представител на Естонската компания Saunum, изобретила и патентовала първото устройство в света, което изравнява температурата в цялото помещение на сауната. Като представители на марката Kurland, ние допринасяме за стъпването на българския пазар на революционни продукти и системи в СПА и Уелнес.

Компанията ни е единствен представител за България на Естонската фирма Aquator производител на балнеологични и домашни вани, и на Inmedias Res Естония лидери в производството на дървени отопляеми джакузита, градински сауни и цялостно оборудване за къмпинги и глемпинги.

На нас се довериха и Huliswood Финландия – производители на Кело сауни, b-Intense Австрия – производители на патентована инфраред система.

Само при нас може да намерите патентована магнитотерапия на Biomag – Чехия , колариуми и колагенова козметика от Dr. Muller – Германия, солариуми и козметика за тен на Ultrasun – Холандия, СПА лежанки, шезлонги, водни и солни легла за релакс зони на Mora Wellness – Италия, цялостни СПА решения и концепции на Esagono Италия, , иновативна технология за сол „ Морски климат “ на Oxygen Concept – Германия, както и магнезиева флотация на i-sopod – Англия.

Богатото разнообразие от СПА и Уелнес оборудване !

Saunum Саунум
Huliswood
kurland
b-intense
Aquator
Biomag
Inmedia res
Dr. Muller
Ultra Sun
i-sopod
mora wellness
neoqi
Esagono
passion spas
Oxygen Concept
modulartem
myyour
glamora
Victory Spa
Emil group
Trona
Tender rain
Tropical Hangout
Aquademy
Le nid
Sauna Board
Cariitti
Safeswim
Treesse gruppo
Hygro Matik
Fabio Alemanno Design