+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Нашите партньори:  утвърдени иноватори с доказано качество!

“Генев T.C.” е ексклузивен представител на eстонската компания „Saunum“, изобретила и патентовала първото устройство в света, което изравнява температурата в цялото помещение на сауната. „EmotionWalls“ Естония са производител на висококачествени и екологично устойчиви декоративни дървени панели с емоционален дизайн. Като представители на марката Kurland, ние допринасяме за стъпването на българския пазар на революционни продукти и системи в СПА и Уелнес.

Компанията ни е единствен представител за България на eстонската фирма „Aquator“ производител на балнеологични и домашни вани, и на „Inmedias Res“ – Естония лидери в производството на дървени отопляеми джакузита, градински сауни и цялостно оборудване за къмпинги и глемпинги.

На нас се довериха и „Huliswood“– Финландия, производители на Кело сауни, „b-Intense“– Австрия, производители на патентована инфраред система.

Само при нас може да намерите патентована магнитотерапия на „Biomag“ – Чехия, колариуми и колагенова козметика от „Dr. Muller“ – Германия, солариуми и козметика за тен на „Ultrasun“– Холандия, СПА лежанки, шезлонги, водни и солни легла за релакс зони на „Mora Wellness“ – Италия, цялостни СПА решения и концепции на „Esagono“ – Италия, , иновативна технология за сол „ Морски климат“ на „Oxygen Concept“ – Германия, както и магнезиева флотация на „i-sopod“ – Англия.

Богато разнообразие от СПА и Уелнес оборудване!

Saunum Саунум
Huliswood
b-intense
emotion walls logo
kurland
i-sopod
Aquator
Biomag
Ultra Sun
Inmedia res
Dr. Muller
mora wellness
neoqi
myyour
Esagono
glamora
Oxygen Concept
passion spas
modulartem
Victory Spa
Emil group
Trona
Tender rain
Tropical Hangout
Aquademy
Le nid
Sauna Board
Cariitti
Safeswim
Treesse gruppo
Hygro Matik
Fabio Alemanno Design