+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Нашите партньори:  утвърдени иноватори с доказано качество!

“Генев T.C.” е ексклузивен представител на eстонската компания „Saunum“, изобретила и патентовала първото устройство в света, което изравнява температурата в цялото помещение на сауната. Компанията ни е партньор с “Coverseal“ – Белгия, доказан производител на покривала за басейни с патентована технология и богат избор от персонализирани решения. Като представители на марката Kurland, ние допринасяме за стъпването на българския пазар на революционни продукти и системи в СПА и Уелнес. Haljas Houses – естонска компания, базирана в Тарту и специализирана в изграждането и създаването на огледални панорамни сауни с 360° гледка навън и дава възможност за пълно сливане с природата.

Компанията ни е единствен представител за България на eстонската фирма „Inmedias Res“  лидери в производството на дървени отопляеми джакузита, градински сауни и цялостно оборудване за къмпинги и глемпинги.

На нас се довериха и „Huliswood“– Финландия, производители на Кело сауни, „b-Intense“– Австрия, производители на патентована инфраред система.

Само при нас може да намерите патентована магнитотерапия на „Biomag“ – Чехия, колариуми и колагенова козметика от „Dr. Muller“ – Германия, солариуми и козметика за тен на „Ultrasun“– Холандия, СПА лежанки, шезлонги, водни и солни легла за релакс зони на „Mora Wellness“ – Италия, цялостни СПА решения и концепции на „Esagono“ – Италия,  иновативна технология за Халотерапия „ Морски климат“ на „Oxygen Concept“ – Германия, както и магнезиева флотация на „i-sopod“ – Англия.

Богато разнообразие от СПА и Уелнес оборудване!

Лого Coverseal
Hijlas - logo
Huliswood
b-intense
Лого ARA Sauna
saunum symbol black 300x300 px
kurland
Oxygen Concept
Biomag
Pool technologie
i-sopod
Ultra Sun
Inmedia res
Dr. Muller
Esagono
neoqi
mora wellness
Cariitti
myyour
glamora
EHA - logo
Treesse gruppo
passion spas
Lepsod---logo
Fabio Alemanno Design
modulartem
Emco - Logo 300x300
Trona
Sauna Board
Hygro Matik
Cariitti
Tender rain
Aquademy
Le nid
Emil group