+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Солариуми

„Генев-Т.С.” ЕООД е единствен и официален представител за България на „Ultrasun International“, семейна фирма, основана през 1974г. и базирана в Хенгело, Холандия, с представителства в повече от 50 страни. Солариумите на „Ultrasun International“ са с холандски дизайн, немско производство, безопасни за здравето и околната среда според CE и надежден партньор сертифициран по последните стандарти на ISO. Солариумите на „Ultrasun“ са оборудвани със специални „UV тип 3” лампи,разработени от дъщерната им компания „Sunfit”. Това позволява на „Ultrasun“ да предложат най-безвредните и високоефективни солариуми на пазара отговарящи на Euro Norm и IEC.

Нашата фирма е единствен и официален представител за България и на „Dr. Müller – Forever Young“ лидер в производството на колариуми. От 2008 г. „Dr. Müller“ е пълноправен член на групата „Ultrasun Int.“, с марки като „Ultrasun“ и „Sunfit“. Тази комбинация плюс професионалното производство и търговска мрежа, прави „Dr. Müller“ много силна марка и партньор на световния пазар. Днес марката „Dr. Müller“ се състои от пълна гама колариуми и апарати за светлинна дерма терапия, колагенови лампи, аксесоари и козметика, с основен фокус върху пазара на услуги за уелнес и красота.

Солариумите на „Ultrasun International“ и колариумите на „Dr. Müller“ са подходящи като допълнително оборудване в салони за красота, фитнес центрове, хотели, масажни салони, СПА и уелнес центрове, естетични и медицински клиники, за дома.

За повече информация на www.ultrasun.nlwww.collagenicmachines.comwww.beautylighttherapy.com/bg/www.sunfit.nl

Полезни видеа от нашия YouTube канал