+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Солариуми

„Генев-Т.С.” ЕООД е единствен и официален представител за България на Ultrasun International, семейна фирма, основана през 1974г. и базирана в Хенгело, Холандия, с представителства в повече от 50 страни. Солариумите на Ultrasun International са с холандски дизайн, немско производство, безопасни за здравето и околната среда според CE и надежден партньор сертифициран по последните стандарти на ISO. Солариумите на Ultrasun са оборудвани със специални „UV тип 3” лампи,разработени от дъщерната им компания „ Sunfit”. Това позволява на Ultrasun да предложат най-безвредните и високоефективни солариуми на пазара отговарящи на Euro Norm и IEC.

Нашата фирма е единствен и официален представител за България и на Dr. Müller – Forever Young лидер в производството на колариуми. От 2008 г. Dr. Müller е пълноправен член на групата Ultrasun Int., с марки като Ultrasun и Sunfit. Тази комбинация плюс професионалното производство и търговска мрежа, прави Dr. Müller много силна марка и партньор на световния пазар. Днес марката Dr. Müller се състои от пълна гама колариуми и апарати за светлинна дерма терапия, колагенови лампи, аксесоари и козметика, с основен фокус върху пазара на услуги за уелнес и красота.

Солариумите на Ultrasun International и колариумите на Dr. Müller са подходящи като допълнително оборудване в салони за красота, фитнес центрове, хотели, масажни салони, СПА и уелнес центрове, естетични и медицински клиники, за дома.

За повече информация на www.ultrasun.nlwww.collagenicmachines.comwww.beautylighttherapy.com/bg/www.sunfit.nl

Полезни видеа от нашия YouTube канал