+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Предимства на “Coverseal“:

1. Патентована Система:
Ексклузивната, патентована система Coverseal включва уникален механизъм, който позволява на мембраната да се развие и заключи на място благодарение на изключително дискретна релса с дебелина 7 mm. Мембраната е разработена за максимална устойчивост на UV лъчи, екстремни климатични условия и е в съответствие с най-взискателните стандарти, особено NF P90-308 от декември 2013 г. Тя ще остане идеално опъната през годините, за безупречна естетика и непогрешима сигурност.

2. Безопасност превъзхождаща стандартите:
Покривалата на “Coverseal”, отговарят на най-високите стандарти за безопасност. Прецизния избор на материали и патентованата система на затваряне правят така, че вашият басейн да бъде защитен ефективно. Високата еластичност на покривалото може да понесе тежестта на един или двама души и да предпази вашите деца и домашни любимци от неволно падане във водата.

Coverseal

3. Икономичност и Екологичен Подход:
Качеството на избраните материали и патентованата система за заключване на покривалото, ви гарантират по-чиста вода. Оставайки идеално опънато при всякакви обстоятелства, покривалото ще спре листата и други замърсители да падат във вашия басейн и така ежедневното почистване ще бъде почти елиминирано, ще намали фотосинтезата и, като следствие, образуването на водорасли, ще запази нивата на рН по-стабилни, което от своя страна ще намали значително използването на химически продукти. Не е необходимо електрическо захранване, защото с помощта на соларни панели батерията на покривалото ви е винаги заредена.

Coverseal

4. Подходящ за всеки сезон:
Разходите за енергия и желанието за по-добра защита на околната среда са допълнителни причини за избора на покривало за басейн 4 Seasons Coverseal. През деня слънчевите лъчи ще затоплят покривалото и водата в басейна, следователно басейнът ще акумулира топлина. През нощта мембраната ще блокира напълно изпарението, което ще попречи на водата да се охлади и ще осигури незабавни икономии на вода и енергия. През по-студените периоди покривалото ще ограничи образуването на скреж, осигурявайки по-добра защита за вашето оборудване за басейна по време на зимуването.

Безопасност, качество на водата, дизайн…

Свържете се с нас на 0878 639 371 или 0895 714 890 или ни пишете на office@genev-bg.com

#DreamsComeTrue