+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

СПА Капсули

„Генев-Т.С.“ ЕООД е официален представител за България на СПА капсули на „Neoqi“ – Естония и флотационна капсула „i-Sopod“ на „Leisure Float”Ltd – Англия.

След продължително сътрудничество с професионални инженери и дизайнери, както и строга тест програма, „Leisure Float” Ltd създават най-добрата система за флотация –“ i-Sopod“. Ползите от нея са – дълбока релаксация, медитация, облекчаване на стреса и болката, детоксикация на тялото, както и предотвратяване и лечение на определени заболявания (нормализиране на функциите на сърдечно-съдовата, храносмилателната, дихателната, отделителната и ендокринната системи). Средата, която се създава позволява на човек да изплува на повърхността, като преодолява силите на гравитацията.

„NeoQi®“ e основана през 2001 г. в Естония, с 21 годишен опит в предлагането на разнообразие от концептуални решения за физическа терапия, естетична медицина, уелнес и спа индустрията, и с търговска мрежа в над 37 страни. „NeoQi®“ е производител на иновативно оборудване за съвременни СПА центрове, хотели, салони за красота, медицински и рехабилитационни центрове. Средата която се създава в СПА капсулите „NeoQi®“ допринася за емоционално възстановяване, подмладяване и облекчаване на стреса. Всички продукти на „NeoQi®“ са разработени като независими и мултифункционални СПА комплекси, които да позволят да предложим на клиентите максимален брой индивидуални процедури в едно единствено помещение.

За повече информация: www.neoqi.bg; www.i-sopod.com

Полезни видеа от нашия YouTube канал