+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

 Ultrasun

„Генев-Т.С.” ЕООД е официален представител за България на „Ultrasun International”, семейна фирма, основана през 1974г. и базирана в Хенгело, Холандия, с представителства в повече от 50 страни. Притежава собствени производствени бази в Германия и Холандия, както и специализирани търговски офиси във Великобритания, САЩ и ОАЕ.

Мисията на „Ultrasun International” е да отговаря на високите изисквания на клиентите и да им предоставя солариуми с най-високо качество и издръжливост, за да превръща натрупването на тен в чисто удоволствие.

Продуктите на „Ultrasun International” са с холандски дизайн, немско производство, безопасни за здравето и околната среда според CE и надежден партньор сертифициран по последните стандарти на ISO. Солариумите на „Ultrasun Int.” са оборудвани със специални „UV тип 3” лампи, разработени от дъщерната им компания „Sunfit”. Това позволява на „Ultrasun“ да предложат най-безвредните и високоефективни солариуми на пазара отговарящи на Euro Norm и IEC. Солариумите на „Ultrasun International“ са подходящи като допълнително оборудване в салони за красота, фитнес центрове, хотели, масажни салони, СПА и Уелнес центрове, естетични и медицински клиники, както и за използване в дома.

Разгледайте всички продукти на Ultrasun ТУК