+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

ViroPower 6000 – мобилно UVC устройство за почистване на въздух с допълнителен HEPA филтър.

Съветът за зоните, където група хора се събират, работят или почиват е, че трябва да се осигури подходяща вентилация, за да се предотврати замърсяването на въздуха с вируси и бактерии.

Много места обаче нямат инфраструктура или изискват големи технически корекции на съществуващата вентилационна система, за да отговорят на тези изисквания. За щастие можете да дезинфекцирате въздуха с UVC светлина.

UVC лъчите, като UVA и UVB, са част от спектъра на слънчевата UV светлина. Докато UVA и UVB лъчите могат да достигнат земната повърхност, UVC лъчите се блокират от озоновия слой.

Проучванията показват, че UVC радиацията може ефективно да унищожи бактериите и вирусите за секунди.

Безброй организации вече използват UVC технология за почистване и дезинфекция на
повърхности. Въпреки това, директното UVC лъчение върху кожата и / или очите може да бъде вредно. Системите за пречистване на въздуха с UVC също са добре позната техника, но досега се прилагат предимно на индустриално ниво или не са достъпни за други практики.

Dr. Muller е разработил ViroPower 6000, устройство, което използва UVC лъчението безопасно и отговорно. ViroPower 6000 пречиства околния въздух, например в заседателни зали, чакални, класни стаи, гримьорни, магазини, шоуруми, (фирмени) столове и др., без да се налагат сложни и скъпи модификации. ViroPower 6000 е мобилно устройство, което се вписва във всеки интериор от гледна точка на естетика и изисква само електрически контакт.

ViroPower 6000 не изисква сложна поддръжка. Лампите издържат минимум 9000 часа и филтърът трябва да се сменя на всеки 3 месеца (ако се използва непрекъснато). Той се намира в удобна подвижна касета на гърба на устройството. UVC лампите са в затворено отделение във ViroPower 6000 и не излъчват пряка UVC светлина.

Чрез 6 бр. UVC лампи без озон на Dr. Müller от 25 W всяка и усъвършенстван въздушен поток с 2 висококачествени вентилатора, които могат да се превключват на 2 степени, въздухът в помещения до 300 m3 може да бъде 99.9% дезинфекциран. Също така ViroPower 6000 има взаимозаменяем HEPA филтър за улавяне на финни прахови частици.

ViroPower 6000:

  • Пречиства околния въздух до 300 m3
  • Елиминира 99,9% от вирусите и бактериите
  • Намалява инфекциите и боледуванията
  • Повишава безопасността на служителите и клиентите
  • Лампите издържат 9000 часа работа
  • Неутрализира вредните частици във
    въздуха

За Dr. Müller:

Dr. Müller е известен производител на светлинна терапия и UV устройства, и технологии. Инж. д-р Феликс Мюлер
от Есен (Германия), който през 1926 г. е първият, изобретил UV лампата за здравни цели. Тази технология се използва в цял свят в солариуми и UV камери срещу кожни заболявания като псориазис и повишаване на имунната система.