+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Естонската компания Saunum  произвежда уникална патентована система за смесване на въздушните слоеве – решение, което подобрява климата в сауната.

Процеса по разработването на технологията Saunum е подкрепен от изследвания, извършени съвместно с Талинския технологичен университет, в които са анализирани топлинната стратификация и движението на въздуха в сауната.

Целта на тези изследвания е да се реши проблема в сауната за постигне на равномерна температура, както на нивото на главата, така и на краката.

Патентованата система на Saunum за смесване на въздуха разпределя температурата по-равномерно от главата до стъпалата, създавайки мек и балансиран климат в сауната.

Устройствата на Saunum ви позволяват да се насладите на традиционна гореща сауна и благодарение на системата за контрол на климата можете да релаксирате там още по-дълго. По-меката пара е по-лесна за дишане, което означава, че може по-често да поливате камъните с вода, за да се увеличи  влажността на въздуха.

sauna saunum

Благодарение на равномерната температура и влажност в сауна Saunum, тялото започва да се поти по-бързо и изпотяването продължава по-дълго.

Усещането за мека топлина и високи нива на кислород създава много по-енергизиращо изживяване в сравнение с останалите сауни.

Естествените топчета от хималайска сол в  печките Saunum заедно с патентования метод за изравняване на температурата обогатяват въздуха със солни йони.

Свържете се с нас на 0878 639 371 или 0895 714 890 или ни пишете на office@genev-bg.com

#DreamsComeTrue