+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Колекция от  наши обекти

Решихме да направим една поредица от статии с  колекции от обекти, в които да споделим с вас снимки и видеа от някои от най-забележителните и интересни проекти от нашето портфолио.

Всичко това единствено с цел да ви вдъхновим! Нашата мисия винаги е била не просто да изпълним очакванията на нашите клиенти, а да ги надминем.

Портфолиото ни от доволни клиенти се състои както от малки до средни частни  семейни спа зони, така и от големи корпоративни проекти за различни хотели и вериги. Стартираме поредицата с 3 интересни и различни като концепции обекта:

Glamping Alliance

На снимката виждате кадър от Glamping Alliance Пловдив от не толкова далечната 2020-та година. Екипът ни е отговорен за цялостното реализиране на басейн тип „Река“, водопад, Акватоничен басейн, сауна, парна баня и още няколко глезотии за почитателите на спа и уелнес зоните.

glamping alliance 1

Дългогодишният ни опит и екип от професионалисти ни позволяват да бъдем до нашите клиенти през всичките етапи на реализирането на мечтания от тях домашен спа проект – от планирането, през изграждането – до поддръжката.

Представяме още един проект от нашето портфолио – частен дом намиращ се в Пловдив. За клиента, който ни се довери, изградихме един външен басейн, довършихме и облицовахме вътрешен, външен и шоков басейн. Улеснихме и тяхната поддръжка, като монтирахме автоматично сгъваемо покривало, а за релакса на клиента се погрижихме като поставихме луксозни отопляеми лежанки…

swimmingpool

 

Споделяме с вас един проект, който представя нашата визия и мисия – да сбъдваме мечти!
Изключително се радваме за доверието, което ни гласуваха от Фабрика за храна и танци в Равнища – истинско предизвикателство за нашите възможности, а резултатът надмина дори нашите високи очаквания. На терен монтирахме барелна сауна с иновативна печка Saunum две атракционни джакузита и едно плувно джакузи, които осигуряват активна почивка на посетителите на това вълшебно място
fabrika za hrana i tantsi

 

 

Какво ни предстои?
Bononia Estate Winery & Resort гласуваха доверие на нас от Генев – Т.С., да изградим СПА зоната на бутиковия комплекс, която ще допринесе за пълноценното изживяването на релакс, лукс и спокойствие за гостите на този съвършено различен свят
Спа центърът ще бъде изцяло изграден в баланс между визия и функция, което ще придаде стил и характер на атмосферата. Акцентът за гостите ще бъдат сауните, оборудвани с висок клас печки от нашите партньори от Saunum , Естония. Революционната патентована технология за изравняване на температурата в сауната прави сесията в сауната много по-приятна и полезна, така хората, за които обичайно температурата е твърде висока, ще могат да се насладят изцяло на ползите от престоя си в сауната.
298066959 426801869466493 3727041488031764547 n