+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

„Генев Т.С.“ – ексклузивен представител за България на „EmotionWood“ – Естония

Ориентирана към иновациите, фирма „Генев Т.С.“ ЕООД стана официален представител за България на „EmotionWood“ – Естония. Партньорството обогатява портфолиото на “Генев-T.С.”, с което компанията ще осигури на своите клиенти  новаторски идеи за персонализирани интериорни и екстериорни проекти с нетрадиционни облицовки.

EmotionWood са производител на висококачествени и екологично-устойчиви декоративни дървени панели с креативен дизайн. Екипът на естонската компания се състои от експерти в областта на дизайна, архитекти и художници, които създават продукти с различни форми и външен вид – 3D, геометрични, дървесна кора, шишарки, изгорено дърво и други. Декоративните дървени панели впечатляват с иновативен дизайн и съчетават в себе си топлина, уют и близост с природата и естествените материали, а освен всичко това те са лесни и бързи за монтаж, без това да изисква специални умения. 

Когато ремонтираме или проектираме нов дом или пространство, винаги търсим начини, по които можем да направим атмосферата по-специална и уютна. Декоративните стенни панели са идеално интересно, модерно и екологично решение за това. Всеки един панел е 100% ръчно изработен и това го прави сам по себе си уникален. Дървените табла могат да бъдат използвани както за вътрешна, така и за външна облицовка, а в момента клиентите могат да избират от разнообразие от над 50 различни дизайна, с които да постигнат изключителен декор и успешно да се впишат във всяка интериорна концепция – за спа и уелнес зони, за дома и офиса, за открити и закрити пространства. 

Запознайте се отблизо с дървените стенни облицовки на EmotionWood, като ни посетите в нашия шоурум. 

Къде?

Демонстрационен център и Изложбена зала „Генев Т.С. ЕООД“
Пловдив 4000, бул. Кукленско шосе” 12
RT Бизнес Център, ет. 1 

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на  office@genev-bg.com или на телефон 0878 639 371/ 0895 714 890

Emotion Walls
Emotion Walls