+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Treesse

„Treesse Group” Италия е основана преди почти четиридесет години от настоящия президент Франческо Меренда. Неговата решителност и далновидност, му дават възможност да се изправи пред предизвикателството на производството на мебели за баня. Повратният момент в историята на „Treesse Group” идва в края на 80-те години, когато компанията стартира производството на вани, които днес представляват основната дейност на фирмата, заедно с мултифинкционалните душ-кабини и минералните вани. През всичките тези години в „Treesse Group” не се променят две неща: семейното управление на фирмата и италианските корени на производство в завода в Непи.

За да се отговори на националния и международния пазар, „Treesse Group” предлага широка гама от продукти. Умело са използвани различни видове материали, като дърво, стъкло, метал и др. Различните стилове се интерпретират за да задоволят всеки вкус. Престижната пазарна позиция заемана от „Trеese Group” e постигната чрез значителни инвестиции в научни изследвания и иновации, гарантирани от строги процедури за контрол на качеството. Ключова роля в иновациите играят и материалите, които използва фирмата за производство на продуктите си: например CrystalTech и специални смоли, които позволяват да се направят невъзможни форми.

Представяме Ви Ghost System – система, която скрива хидромасажните дюзи, оставяйки само една магическа и иновативна линия на светлината, и MyTherme System – революционно решение, което чрез програми за минерализация на водата пресъздава в банята усещането за Уелнес и СПА център.

Корените на „Treesse Group” са здраво засадени в центъра на Италия, близо до Рим. Този италиански стил, с който фирмата се гордее, позволява на „Treese Group” да се утвърди на италианския пазар, но също така и да спечели най-големите международни пазари, от Швейцария до Полинезия, от арабските страни до Русия, от Близкия и Далечния изток.