+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Здраве и СПА за Животни

Както ние хората посещаваме СПА и Балнео центрове, за да се отпуснем, релаксираме и възстановим, така и четириногите ни приятели  се нуждаят от такъв вид внимание. Ние от „Генев-Т.С.“ ЕООД  предлагаме разнообразие от СПА технологии  предназначени за подобряване живота на вашите домашни любимци.

Официален представител сме на „Biomag“ – Чехия, компания, която разработва и произвежда устройства за импулсна магнитотерапия. Патентованата технология „Biomag 3D-e“ е иновация в света на магнитотерапията  и успешно се  прилага във ветеринарната медицина за целите на рехабилитационни грижи.

Можем да ви предложим патентованата пълноспектърна инфраред технология на Австрийската компания b-intense, коята е едно безопасно, нетоксично, алтернативно лечение и уелнес за домашни любимци. Редовната употреба на b-intense® излъчвател с пълен спектър може да доведе до повишено благосъстояние, подобрени защитни сили и укрепващ здравето ефект за всяко животно.

С високо технологичата система за Sea Climate от немската компания Oxygen concept, която е комбинация от солен аерозол, отрицателна йонизация и кислородно обогатяване, може напълно да пресъздадете Морски климат за вашите четириноги любимци. Доверете се на немското качество и дългогодишен опит в лечението на респираторни и кожни проблеми при животни.

Изберете и персонализирайте някои от луксозните релакс аксесоари на Trona – Italy, специално създадени за вашият домашен любимец.

За повече информация: https://www.biomag-medical.com/ ; https://pferde-inhalation.de/de/ ; https://www.b-intense.at/

https://www.trona.it/en