Изграждане на СПА центрове и Обзавеждане за тях

Генев-Т.С. ЕООД е официален представител за България на MoraWellness. Италианска компания специализирана в дизайна и производството на шезлонги, солни и водни легла за СПА и Уелнес центрове, басейни и градини. Продуктите на MoraWellness са 100% произведени в Италия и с гаранция между 2 и 10 години. Шезлонгите на MoraWellness съчетават изискан дизайн със здрава и издръжлива конструкция, което ги прави подходящи за много интензивна и професионална употреба около открити и закрити басейни, СПА и Уелнес центрове.

Като официален представител за България на Neoqi Естония, Генев-Т.С. предлага многофункционално водно легло Bodybase, подходящо за масажни студиа, салони за красота и хотели.

Единствено ние предлагаме на Българският пазар продуктите на Trona Италия, световно призната търговска марка, специализирана в производството на плаващи кресла от висококачествени материали използвани в морския сектор. Това е единственият продукт в света, който може лесно да се постави навсякъде, а неговата универсалност идва от това, че може да се трансформира в шезлонг. Trona е марка, ценена в целия свят благодарение на своя стилен дизайн, комфорт, устойчивост и елегантност. Продуктите и аксесоарите на Trona Италия са предназначени за градината и басейна.

Само ние предлагаме на българския пазар минималистичният, съвременен и елегантен дизайн на отопляеми мраморни шезлонги от италианската фирма Fabio Alemanno Design Ltd. Доказаните терапевтични ползи от инфрачервеното лъчение заедно с несравнимата техническа зрялост на техните продукти, ги правят първи избор за взискателните клиенти в цял свят. Неограничените възможности за избор на мрамор, скъпоценни камъни, екзотична дървесина, кожа и плат позволяват перфектно и безпроблемно интегриране във всяка среда.

Генев- Т.С. ЕООД предлага дизайнерски решения за интериор и екстериор на Myyour Италия. Иновативните и качествени мебели и шезлонги на Myyour внасят стил в дом, градина, хотел, СПА и уелнес център.

View the embedded image gallery online at:
https://genev-bg.com/predlagame/spa-obzavezhdane#sigProId12c2a5bbd6

За повече информация на www.morawellness.it , www.myyour.eu, www.trona.it, www.fa-design.co.uk, www.neoqi.bg.

alizarinbluecustomgreenorangevioletyellow

Изграждане на спа центрове Генев-Т.С. ЕООД официален представител