Сауни

Генев-Т.С. ЕООД е официален представител за България на продуктите на NeoQi Естония, производител на иновативно оборудване за съвременни СПА центрове, хотели, салони за красота, медицински и рехабилитационни центрове. Компактните СПА капсули на NeoQi , съчетаващи в едно инфрачервена сауна и парна баня, са оптимален вариант за мини СПА кът.

Предлагаме европейско качество в оборудването за сауни, като разнообразие от печки и аксесоари на EoS Германия и финландската компания Harvia.

Доставяме за вас качеството и естетиката на класическата сауна в създадените от Effegibi Италия модели, които са напълно персонализирани, за да се слеят хармонично с всяка среда. Effegibi е първата компания, дръзнала да внедри творческата визия на дизайнера във финландската сауна. Въпреки че остават верни на традиционните скандинавски корени на сауната, Effegibi са пионер в различните форми и използването на стъкло, което превръща сауните в елегантни мебели.

Генев-Т.С. е представител и на Американската компания „Almost Heaven Saunas” - лидер в производството на високо ефективни външни сауни изработени от масивен кедър, с атрактивен дизайн /тип бъчва/ и компактни размери /2-8 човека/, удобни както за обществено, така и за домашно ползване.

View the embedded image gallery online at:
https://genev-bg.com/predlagame/sauni#sigProId9443230628

За повече информация на www.effe.it, www.neoqi.bg, www.harvia.fi, www.eos- sauna.com, www.almostheaven.com.

alizarinbluecustomgreenorangevioletyellow

Сауни