Парни бани

Генев-Т.С. ЕООД е официален представител за България на продуктите на NeoQi Естония, производител на иновативно оборудване за съвременни СПА центрове, хотели, салони за красота, медицински и рехабилитационни центрове. Компактните СПА капсули на NeoQi , съчетаващи в едно парна баня и инфрачервена сауна, са оптимален вариант за мини СПА кът.

Фирмата ни предлага европейско качество в оборудването за парни бани, като: парогенератори и овлажнители на HygroMatik – Германия, дизайнерски продукти от ръчно изработена керамика на Sommerhuber - Австрия, парогенератори и аксесоари на EoS Германия и финландската компания Harvia.

Генев-.Т.С. ще ви предложи внимание към детайла чрез професионално изпълнените модулни парни бани на Effegibi Италия, оборудвани с най-новото поколение вградени парогенератори с интелигентна система за управление на пара, осигуряваща равномерно разпределение на топлината. За максимално удобство на клиента Effegibi добавят Touch&Steam управление дискретно монтирано в самата парна баня.

View the embedded image gallery online at:
https://genev-bg.com/predlagame/parni-bani#sigProId490765a580

За повече информация на www.effegibi.it, www.sommerhuber.com, www.neoqi.bg, www.harvia.fi, www.eos-sauna.com, www.hygromatik.de.

alizarinbluecustomgreenorangevioletyellow

Парни бани