Козметика

Генев -Т.С. ЕООД е официален представител за България на морска органична козметика ESTí, която се произвежда в най-западната част на областа Бретан във Франция, класифицирана от ЮНЕСКО като биосферен резерват. ESTí предлагат широка гама от морска козметика и продукти за професионални SPA терапии. Всички продукти са ексклузивно разработени за употреба в оборудване NeoQi в уелнес центрове, здравни и възстановителни центрове и клиники, центрове за таласотерапия, SPA центрове и салони за красота.

Официален представител сме за България и на колагенова козметика на Dr. Muller Германия. COLLAGENIC от Dr. Muller съдържа масло от Хавайски кукуи орех и нони екстракти, хиалуронова киселина и протеин от пшеница . Колагеновият еликсир е награден с Dermatest рейтинг – Много добър *****, произведен е в Германия според наредбите на Европейския съюз, без опити с животни и генно инженерство,изработен е от възобновяеми суровини, съгласно стриктната етика и екологични принципи, не съдържа минерални масла, глицерин, дълговерижни парабени, формалдехид и е свободен от EO& PEG.

Фирма Генев-Т.С. е официален представител за България на козметика за тен на Sunfit Холандия. Специално разработени продукти за поддържане на дълготраен и здравословен тен, предназначени за употреба в солариуми и колариуми. А с иновативният подхранващ лосион за тен FreeStayl, изборът на тен на кожата е индивидуален !

View the embedded image gallery online at:
https://genev-bg.com/predlagame/kozmetika#sigProIdee6277ad72

За повече информация www.neoqi.bg, www.sunfit.nl, www.stayl.com.

alizarinbluecustomgreenorangevioletyellow

Козметика