СПА Капсули

Генев-Т.С. ЕООД е официален представител за България на СПА капсули на Neoqi  Естония и флотационна капсула i-Sopod на „Leisure Float”Ltd Англия.

След продължително сътрудничество с професионални инженери и дизайнери, както и строга тест програма, „Leisure Float” Ltd създават най-добрата система за флотация – i-Sopod. Ползи – дълбока релаксация, медитация, облекчаване на стреса и болката, както и ускорено възстановяване от нараняване. Средата, която се създава позволява на човек да изплува на повърхността, като преодолява силите на гравитацията.

NeoQi e основана през 2001 г. в Естония, с 15 годишен опит в предлагането на разнообразие от концептуални решения за физическа терапия, естетична медицина, уелнес и спа индустрията, и с търговска мрежа в над 37 страни. NeoQi® е производител на иновативно оборудване за съвременни СПА центрове, хотели, салони за красота, медицински и рехабилитационни центрове. Средата която се създава в СПА капсулите NeoQi® допринася за емоционално възстановяване, подмладяване и облекчаване на стреса. Всички продукти на NeoQi® са разработени като независими и мултифункционални СПА комплекси, които да позволят да предложим на клиентите максимален брой индивидуални процедури в едно единствено помещение.

За повече информация: www.neoqi.bg; www.i-sopod.com

alizarinbluecustomgreenorangevioletyellow

Изграждане на Спа центрове и продажба на капсули