Халотерапия

Генев-Т.С. ЕООД предлага халотерапия от ново поколение - Технологията SeaClimate на немската компания OXYGEN Concept съчетава три компонента: сол, отрицателна йонизация и кислород. Насища помещението с чист кислород и добавя отрицателни йони.

Халотерапията е солна терапия използвана за лечение на много заболявания само и единствено със сол, без лекарства и медикаменти. Генев-Т.С. ЕООД е официален представител за България на NeoQi® Saltarium, което представлява компактна солна капсула, специално разработена за хора, които ценят уединението и комфорта. Ергономичната му форма позволява да седнете удобно в него и да се насладите напълно на лечебните свойства на халотерапията.

Можем да Ви предложим и халогенератори с немско или словенско производство, подходящи за солни „пещери”, солни стаи,сауни и парни бани.

Генев-Т.С. предлага оборудване за халотерапия, като различни видове тухли и плочки от хималайска сол, патентовано немско лепило за солни тухли, солен разтвор и медицинска сол за халогенератори.

View the embedded image gallery online at:
https://genev-bg.com/predlagame/haloterapiya#sigProIdb385e7962f

За повече информация: www.neoqi.bg;  www.oxygenconcept.de

alizarinbluecustomgreenorangevioletyellow

Халотерапия