Изграждане на басейни

„Генев – Т.С.” ЕООД е компания специализирана в проектиране и изпълнение на Таласотерапевтични, Балнеолечебни, СПА и Уелнес центрове, покрити и открити басейни,както и доставка и монтаж на най - качественото оборудване, обзавеждане и технологии за тях.

logo

Екипът ни изгражда и изпълнява всички видове басейни за частни домове, обществени сгради, био езера и фонтани, сауни, парни кабини, солни и снежни стаи, и др. Предлага и използва изцяло сертифицирани по европейските изисквания и иновативни, системи за дезинфекция и поддръжка на водата в басейни, езера и вани.

Генев T.C. е официален представител на колариуми и колагенова козметика от Dr. Muller – Германия, солариуми и козметика за тен на Ultrasun-Холандия. Само при нас може да намерите морска био козметика и продукти за SPA терапии на ESTi-Франция, както и СПА и здравни капсули на NeoQi®, Естония. Компанията ни е единствен представител за България на качествени столове и шезлонги за басейни и СПА центрове, както и водни и солни легла за релакс зони на FratelliMorra Wellness-Италия.

В България предлагаме също и градински джакузита на Passionspas – Холандия, външни кедрови сауни на Almost Heaven Saunas – USA, вани за дома на Victoryspa – Полша, парогенератори и овлажнители на HygroMatik – Германия , луксозно осветление и оборудване за дома и градината на MyYour Италия , LED осветление от BRAGA Италия, метални басейни на ESM – Германия, дизайнерски продукти от ръчно изработена керамика на Sommerhuber - Австрия, висококачествени керамични облицовки на известни Италиански компании като Emilceramica, Ergon, Le Nid , Provenza , VIVA, MOSAICO+, ALFALUX, CIPAGRES, EVOLUZIONI, PIEMME Ceramiche и AGROB BUCHTAL – Германия, винилови тапети на Glamora Италия, и други известни с високото си качество компании.


Актуалност
Нашата цел е да държим клиентите си информирани за последните иновации, най-качествените продукти и технологии. Уеб сайтът ни се обновява постоянно с презентации на нови продукти, промоции и полезна информация.
Добър партньор
Разнообразното ни портфолио и нашата политика на работа, а именно да предлагаме на клиентите си само най-висок клас продукти, ни прави желан партньор за съвместна дейност от архитекти, дизайнери и инвеститори и е довела до успешната реализацията на множество проекти.
Обслужване
Гарантираме качество и коректност в отношенията ни с клиенти, партньори и колеги.

„Гостите на „Вили Веси” Павел Баня вече три години се наслаждават на релаксиращи масажи в джакузито, което закупихме от фирма Генев-Т.С. ЕООД. Много сме доволни от съвместната работа с фирма Генев-Т.С.”

Веска Велкова

собственик на „Вили Веси” Павел баня
„Препоръчвам фирма Генев-Т.С. като професионалист в своята област. Благодаря, за бързото и компетентно обслужване, креативните идеи и качествените продукти. Кедровата сауна, плувното джакузи и джакузитата в детската зона, от години радват нашите гости.”

Руслан Радуков

собственик на хотел „Фабрика за храна и танци” – к.к.Равнища
„Доволна съм от Колагеновият крем на Др. Мюлер и за това поръчвам отново. С него кожата ми се чувства много добре - попива бързо и има мигновен ефект, като кожата става мека, гладка и свежа. Определено има ефект срещу бръчки - използвам го на шия и деколте и съм много доволна от ефекта.”

Маргарита

гр. София
alizarinbluecustomgreenorangevioletyellow

Фирма за професионално изграждане на басейни и Спа центрове