+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Възползвайте се от пролетните намаленията на Saunum! Само през месеците май и юни, при нас може да откриете печка с устройство за изравняване на температурата Saunum Primary и табло за управление Leil на промоционална цена, с отстъпка от – 20%!

Модел Saunum Primary – Защо да изберете Saunum?

Революционната патентована технология за изравняване на температурата в сауната е разработена от нашите партньори в Естония, съвместно с Талинския Технологичен университет.  Този иновативен продукт разрешава основния проблем в сауните – голямата  амплитуда между температурата в горните нива на сауната, достигаща до 100° С и тази в долните нива на сауната – около 50-60° С. Тази температурна разлика стресира организма и натоварва допълнително сърцето. Моделът Saunum Primary равномерно разпределя студения въздух от долните слоеве, с горещия въздух, наситен в горните слоеве на помещението. Това изцяло елиминира дискомфорта, породен от усещането за липса на кислород на нивото на главата и парещия въздух, носещ се там.

Изборът на това, да смените старата печка и да поставите SAUNUM, ще подобри изцяло климата в сауната ви. Технологията за изравняване на температурата  води до  поддържане на оптимални нива на влажност, а това осигурява приятно и здравословно усещане, тъй като порите на кожата се отварят по-бързо и по-ефективно, което пък от своя страна ускорява метаболизма и повишава здравословното изпотяване.

Saunum Primary e печка за сауна от ново поколение, подходяща за цялото семейство, която можете да монтирате във вашата вече изградена или новострояща се сауна!

  • Оптималната комбинация от въздух и пара – улеснява дишането
  • Осигурява активно и здравословно изпотяване
  • Изравнява термичните неравности в различните въздушни слоеве
  • Oбогатява вашата сауна със солни йони
  • Подобрява цялостно климата в сауната ви

Пренесете сауната в новия век! Открийте и се възползвайте максимално от възможностите на модерните технологии.

Контролният панел Saunum Leil ще ви улесни и ще спомогне управлението на сауната само с няколко клика! С мобилното приложение Saunum, ще пренесете вашата сауна в новия век, като свържете Saunum Leil към вашия смартфон и лесно планирате своето спа изживяване!

Мобилно приложение  Saunum Leil Mobile

От вашия смартфон можете да управлявате сауната си по всяко време и от всяко място и да си осигурите комфорта и удобството да се отдадете на релакс, веднага след като се приберете у дома.

ПОВЕЧЕ за настоящата промоция и за модел PRIMARY можете да намерите в нашия магазин, и разбира се,  не се колебайте да се свържете с нас и да зададете вашите въпроси

 

saunum leil mobile app illustration print
Saunum Primary с печка отворен модел и управление Leil