+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Ние сме тук, за да реализираме вашата мечтана СПА и релакс зона у дома!

Споделяме с Вас една лична история, превърнала се от идея в реалност! Любими детайли и неподправена атмосфера….

 Думите понякога не могат да опишат нещата достатъчно добре, затова изработихме този видеоклип с нашите партньори от 4К Студио. 

За клиента, който ни се довери, екипът на „Генев -Т С“ проектира и изгради цялостен домашен СПА център с джакузи, сауна, турска баня, релакс зона.

В семейния СПА оазис, клиентите избраха да поставят и парна система Permanent Contour. С патентованата немска масажна парна система всеки може да се наслади на билкови масажи за лице и тяло. Всички подложки за Permanent contour са изработени от 100% естествени лечебни растения и билки, всички масажни олиа са изработени от висококачествени растителни и етерични масла. Системата e подходяща, както за домашна, така и за професионална употреба.

Сауна

Дългогодишният ни опит и екип от професионалисти ни позволяват да бъдем до нашите клиенти през всичките етапи в реализирането на мечтания от тях домашен СПА проект – от планирането, през изграждането – до поддръжката.  Независимо дали обектът е петзвезден хотел или уютен и модерен дом, нашата мисия винаги е една и съща – да реализираме вашите мечти и желания.

И вие може да изживеете своята приказка със СПА ритуали у дома! ”Генев-Т.С.” ЕООД отваря врати към вашето приказно място на хармония…уют… и неповторим релакс.

Свържете се с нас на 0878 639 371 или  0895 714 890 или ни пишете на office@genev-bg.com

#DreamsComeTrue