+359 878 639 371; +359 895 714 890 office@genev-bg.com

Сауна с гледка към природата

“Генев Т. С.” е добре познат, доказан и предпочитан партньор от компании в SPA и Wellness индустрията. Фирмата се различава от всяка друга в страната с иновативен подход във всяко едно отношение при изграждане и оборудване на SPA центрове. Поредният нов продукт за българския пазар и част от портфолиото ни са сауните на Haljas Houses, Естония.

Новите ни партньори са създатели на концепцията за огледални панорамни сауни, които предлагат 360° гледка навън.  От тук идва и идеята за името на естонската компания, което в превод означава “Зелени къщи”, напълно в синхрон с идеята за досег с природата по време на сесия в сауната. Едновременно с това, огледалната стъклена фасада дава възможност за пълно сливане с природата, както и за усамотение и уединение.

Различен и интересен е и дизайнът на сауните. Кръговият осмоъгълен дизайн дава възможност на всички в пространството да бъдат разположени един срещу друг и по този начин се създава социален ефект за по-добра комуникация. Формата на октагон дава възможност пейката да бъде разположена изцяло в синхрон със самата конструкция, а печката да бъде поставена в средата, което допринася за създаването на уютна атмосфера. 

ogledalna sauna 1 scaled
ogledalna sauna 2

Haljas Houses предлагат няколко модела огледални сауни:

Hele Glass Single

Hele Glass Single е панорамна сауна с форма на осмоъгълник и капацитет до 7 души. Конструкцията е изработена от CLT панели, метални профили и огледален двоен стъклопакет.  Можете да избирате от три различни интериора: стандарт, премиум и лукс. Всички те се предлагат в светъл аспен или тъмен термо алдер (елша). Сауната разполага с осветление: LED ленти IP-65 отвътре (под пейките) и отвън (по ъгъла между панелите и тавана с цел засилване на огледалния ефект).

С модела “Single” естонската компания печели награда RedDot 2022 за продуктов дизайн.

Revismo-3D-Studio-exterior-3D-visualization-3-scaled
Revismo-3D-Studio-exterior-3D-visualization-1-scaled

 

Hele Glass Double

Hele Glass Double е по-голямата версия на оригиналния модел “Single”.  Сауната разполага  и с предверие, което може да се използва за съблекалня или релакс.

Конструкцията е изработена от CLT панели, метални профили и огледален двоен стъклопакет. Сауната разполага с осветление от LED ленти IP-65 отвътре (под пейките) и отвън (по ъгъла между панелите и тавана за засилване на огледалния ефект). За интериор клиентите могат да избират между премиум и лукс. И двата интериорни варианта могат да бъдат изработени от светъл аспен и тъмен термо алдер (елша).

 

Hele Glass Mini

Hele Glass Mini е най-малката сауна от предлаганата серия Hele Glass. Проектирана е да пасне на всяка тераса или балкон в градска среда и е с капацитет до 2-3 души. Конструкцията е изработена от CLT панели, метални профили и огледален двоен стъклопакет. Сауната разполага с осветление от LED ленти IP-65 отвътре (под пейките) и отвън (по ъгъла между панелите и тавана с цел засилване на огледалния ефект).

Стандартният интериор включва семпла, но елегантна пейка за сауна, която се предлага в две опции: светъл аспен и тъмен термо алдер (елша). 

Огледалните сауни пристигат цели, изцяло сглобени, както можете да видите на видеото по-горе. Подходящи са за монтиране в двора, сред природата, на терасата или покрива, и на всяко място, на което можете да се насладите на красива гледка, докато взимате своята доза релакс в сауната.

helleglass

Генев-Т.С. ЕООД е ексклузивен представител за България на естонското архитектурно дизайнерско и инженерно студио Haljas Houses.  Ако сме заинтригували вашето внимание, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви разкажем повече!

Свържете се с нас на 0878 639 371 или 0895 714 890 или ни пишете на office@genev-bg.com

Разгледайте колекциятa ТУК

#DreamsComeTrue